Головна Контакти Пошук
  • «  Вересень 2015  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930

    Різне

    Як Ви оцінюєте рівень освіти, яку забезпечує сучасна українська освітня система?
    Всього відповідей: 44
  • Головна » 2015 » Вересень » 16 » Дякуємо за подвиг
    08:12
    Дякуємо за подвиг
    Пам’ять воїна-патріота, що загинув у зоні АТО, захищаючи територіальну цілісність України – Віктора Пунди минулої неділі увіковічнили односельчани героя.
    Нагадаємо, Віктор проживав у селі Іванівка. Свого часу, був активним учасником Майдану, а також чуйною і доброю людиною.
    Початок жовтня 2014 року став для Віктора останнім, бо 6 жовтня під Дебальцевому його накрило вогнем реактивної артилерії. Наш земляк загинув…
    Минулої неділі на подвір’ї Іванівської школи відкрили меморіальну дошку. На церемонію зібралися рідні загиблого, учні і вчителі зі школи, яку він закінчив, вірні друзі та просто небайдужі люди. Право відкрити меморіальну дошку надали матері загиблого Галині Дмитрівні та сестрі Мирославі.
    Віктор був звичайною людиною - хліборобом, любив життя, багато планував та мріяв. Та коли 1 серпня його призвали в армію – без вагань пішов на війну і віддав своє життя за мирне життя кожного з нас.
    Захід розпочався традиційно для нашого неспокійного часу – зі звучання Гімну України.
    З почуттям глибокої вдячності за безстрашність та героїзм односельчанина учні школи читали вірші та вшанували його пам’ять хвилиною мовчання. До слова були запрошені голова РДА Борис Онищук, заступник голови районної ради Микола Скуйбіда, директор департаменту освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації Любомир Крупа, голова Тернопільського осередку ВО “Автомайдан” Ігор Василів, учасник АТО Олег Федик, сільський голова Михайло Базюк. Вони наголосили, що вшанування пам’яті людей, котрі віддали своє життя за нашу державу, – святий обов’язок. І сьогодні відкриття меморіальної дошки нашому землякові, героєві Віктору Пунді - це щира данина пам’яті справжньому патріотові, який самовіддано вступив до ряду захисників своєї Вітчизни, боровся за її суверенність, мир та спокій на рідній українській землі. Подякували всім Мати Віктора подякувала «автомайданівцям» за виготовлення дошки, усім, хто організував дійство, гостям, владі за те, що приїхали на відкриття.
    По завершенню дійства усі відправились до могили героя, щоб покласти квіти. Всечесні отці відправили там панахиду.
    Переглядів: 314 | Додав: Pidvol_rmk | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
  •  
  • Облако тэгов