Головна Контакти Пошук
  • «  Лютий 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    29

    Різне

    Як Ви оцінюєте рівень освіти, яку забезпечує сучасна українська освітня система?
    Всього відповідей: 44
  • Головна » 2016 » Лютий » 10 » Нарада вчителів іноземної мови
    12:56
    Нарада вчителів іноземної мови

    9 лютого 2016 року на базі Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулась нарада вчителів іноземної мови.

    Нараду розпочала Мотика С.С., начальник відділу освіти , яка зазначила, що володіння іноземними мовами є важливим інструментом для зростання конкурентоспроможності нашої держави та її європейської інтеграції. Без знання іноземних мов немає ні сучасної науки, ні вищої освіти. Світлана Станіславівна наголосила, що головною метою вчителя іноземної мови є розвиток особистості випускника, який володіє творчим потенціалом і який уміє його реалізувати в повній мірі, особистості, яка здатна адаптуватись до світу, що швидко змінюється, та усвідомлює своє місце у цьому світі.

    Вчителі іноземної мови заслухали виступ Сакевич Г.Р, яка зазначила, що учитель англійської мови: модель успішного педагога для сучасної школи. Галина Ростиславівна наголосила ,що вчитель повинен працювати над розвитком своєї фахової та професійної компетентності, щоб досягти позитивних результатів у своїй роботі.

    «Оновлення змісту освіти з іноземної мови на основі використання нових педагогічних технологій, інновацій» - з цією темою виступила Довгошия Ольга Василівна, вчитель німецької мови Новосілківської ЗОШ І-ІІ ст.

    Твердий А.Р., вчитель німецької мови Скориківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, у своєму виступі зупинився на використанні інноваційних технологій у  вивченні німецької мови.

    Поділилась досвідом роботи і вчитель іноземної мови Староскалатської ЗОШ І-ІІІ ступенів Косідло Галина Богданівна. Вона підготували тренінги для вчителів німецької мови.

    Данилишин Г.Г., методист РМК, ознайомила присутніх із планом заходів щодо популяризації вивчення англійської мови, результатами І та ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з іноземної мови.

    Переглядів: 298 | Додав: Pidvol_rmk | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
  •  
  • Облако тэгов