Головна Контакти Пошук
  • «  Квітень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930

    Різне

    Як Ви оцінюєте рівень освіти, яку забезпечує сучасна українська освітня система?
    Всього відповідей: 44
  • Головна » 2014 » Квітень » 17 » Семінар з німецької мови
    16:24
    Семінар з німецької мови

        В час Великого посту кожен з нас намагається очиститися духовно. Таку можливість мали учасники районного семінару вчителів німецької мови, який відбувся 10 квітня у с. Полупанівка. Гості відвідали святі місця села, ознайомилися з історією їх виникнення, а також пройшли Хресну Дорогу на Святій горі. До глибини душі зворушували розважання над життям і страстями Спасителя, адже цим подіям не дві тисячі років, а щодня ми завдаємо все нові і нові рани Христові своїми гріхами. «То не цвяхи, а мій гріх Тебе прибив», доносилися до кожного серця слова пісні. Стації Хресної дороги заставляли задуматися про буденні речі: про засудження оточуючих, сором падіння, слабкість у спокусах, байдужість. Проте останні рядки кожного розважання дарували надію і прагнення до переміни в нашому житті. «Я візьму свій хрест покірно, я не смію нарікати, бо за мене на Голгофу сам Ісус ішов вмирати»,  - щиро лились слова із дитячих уст. Діти молилися за батьків, рідних, друзів, вчителів, за те, «щоб не лилось більше крові в нашій рідній Україні». У виконанні учнів звучали роздуми і духовні пісні українською та німецькою мовою. До сліз зворушував спів хору під керівництвом Олійника П. В.

          Уся Хресна дорога мала глибинний зміст бути тим містком, який приведе нас ближче до Бога.

          Після завершення Хресної дороги учасники зібрались у храмі Святої Трійці, де отець Михайло Карпець відслужив молобень за здоров’я. У своєму слові о. Михайло наголосив на значенні Христа у нашому житті. «У кожного свій хрест і ми повинні його з покорою прийняти. У щоденній суєті стараймося знаходити час для Бога, для молитви», - зазначив о. Михайло і побажав у радості, мирі та спокої зустріти світлий празник Воскресіння Христового.

          Із подякою до учнів та учасників Хресної мандрівки звернулася методист Підволочиського районного методичного кабінету Трач Ганна Іванівна.

          Сподіваємось, що ця Хресна дорога дала можливість кожному присутньому зазирнути у свою душу і знайти правильний шлях до нашого Творця.
     

    Переглядів: 278 | Додав: Pidvol_rmk | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
  •  
  • Облако тэгов