Головна Контакти Пошук
  • «  Квітень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930

    Різне

    Як Ви оцінюєте рівень освіти, яку забезпечує сучасна українська освітня система?
    Всього відповідей: 44
  • Головна » 2014 » Квітень » 16 » Вчимося все життя
    12:14
    Вчимося все життя

      Символічно з Хресної дороги, що на Святій горі, розпочався семінар директорів загальноосвітніх закладів району в Староскалатській ЗОШ I-III ступенів. Зворушливі слова учнів школи про жертовність Спасителя в ім’я людей стала для кожного з нас приводом для роздумів у такий непростий для України час. Всі відчули серцем, що тільки велика сила любові до ближнього може врятувати наш народ. Відвідали ми і храми Святої гори, почули легенду про явлення Богородиці, про скупого пана та його оздоровлення після покаяння. Всі відчули душевне просвітління та піднесення у цих воістину святих місцях.

      Начальник відділу освіти Мотика Світлана Станіславівна, завідувач районним методичним кабінетом Сакевич Галина Ростиславівна шукають нових шляхів та підходів до проведення всіх освітніх заходів і, що особливо приємно, мають вони духовний вплив на людину. Ці добрі починання зближують освітян, надають їм сили і натхнення у нелегкій справі навчання і виховання молодого покоління.

      Приємно вразила директорів району Староскалатська ЗОШ I-III ступенів своїм нестандартним підходом до проблеми профільного навчання у малокомплектній сільській школі. Результативністю такого навчання похвалився директор школи Скібньовський Андрій Тарасович, адже випускники школи успішно здають ЗНО і вступають у вузи завдяки новаціям у системі освіти, що стосуються профільного навчання. Енергійності такого директора позаздрить будь-хто, адже і досвід роботи, і бажання працювати у нього вдосталь. Ознайомив нас директор і з Концепцією та Програмою профільного навчання, правовою базою. Запропонував навіть скласти навчальний план і зразу ж зашифрував правильну відповідь. Правда, заступник директора школи Минда О.Д. розповіла і про ризики впровадження такого навчання, адже воно ефективне лише за згодою батьків, учнів та вчителів.

      Підсумувала роботу семінару директорів шкіл Мотик С.С, вона надала методичні рекомендації щодо подальшої роботи керівникам навчальних закладів. Всі були задоволені насиченим графіком, плідною працею, духовним піднесенням. Велика вдячність педагогам школи за згуртованість, вміння працювати, розуміти один одного. Нам цього зараз дуже бракує.

      Освітяни району, незважаючи ні на що, плідно працюють, вкладають у душі наших дітей почуття людської гідності, патріотизму, великої любові до людини. У Страсний тиждень про ці цінності нам варто задуматися, як ніколи серйозно і зробити власні висновки, вирішальні кроки назустріч один одному, адже «нема на світі України, немає другого Дніпра».




     

    Переглядів: 297 | Додав: Pidvol_rmk | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
  •  
  • Облако тэгов