Головна Контакти Пошук
  • «  Березень 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031

    Різне

    Як Ви оцінюєте рівень освіти, яку забезпечує сучасна українська освітня система?
    Всього відповідей: 44
  • Головна » 2016 » Березень » 24 » Засідання школи молодого вчителя для вчителів початкових класів
    11:28
    Засідання школи молодого вчителя для вчителів початкових класів

       17 березня 2016 року на базі Підволочиської ЗОШ I-III ступенів відбулося чергове засідання школи молодого вчителя для вчителів початкових класів навчальних закладів району.

        Молоді вчителі відвідали урок математики у 1 класі вчителя початкових класів Антонюк І.В. Її урок відзначився використанням різноманітних форм і методів інноваційної діяльності, використанням комп'ютерного забезпечення, урок проведено на високому методичному рівні.

      Жваву хвилю обговорень та зацікавленостей викликала робота вчителя початкових класів Паляниці Г.В., яка провела тренінг «Педагогічна мозаїка». Слухачі мали змогу проявити себе у різних формах роботи, розіграти різноманітні педагогічні ситуації.

       Учасники засідання ознайомилися з досвідом роботи вчителя початкових класів Гаврилишин О.Є., яка працює над проблемою «Використання інтерактивних технологій в навчальному процесі початкової школи» та з досвідом роботи вчителя початкових класів Гонтковської О.О., яка працює над проблемою «Розвиток гуманістичних уявлень на уроках в початкових класах за творчістю В. О. Сухомлинського».

       У роботі школи молодого вчителя взяли участь Камінська О.Д., керівник школи молодого вчителя, директор Підволочиської ЗОШ I-III ст. Добрунова М. А., заступники директора з навчально – виховної роботи Сум Н.Б. та Клапків В.І.

        Дане засідання було спрямоване на формування педагогічної майстерності молодих вчителів. Кожен з присутніх поповнив свій досвід цікавими і важливими методами та прийомами, які необхідні для сучасного вчителя, щоб перетворити сучасний урок у спільну творчість учителя й учнів.

    Переглядів: 615 | Додав: Pidvol_rmk | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
    [ Реєстрація | Вхід ]
  •  
  • Облако тэгов