Головна Контакти Пошук
  • «  Травень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Різне

    Як Ви оцінюєте рівень освіти, яку забезпечує сучасна українська освітня система?
    Всього відповідей: 44
  • Головна » Архів матеріалів
    14 листопада на базі Токівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар керівників навчальних закладів на тему «Розвиток механізмів державно-громадського управління школою як важлива умова забезпечення життєздатності та конкурентоспроможності загальноосвітнього навчального закладу». У роботі семінару взяли участь начальник відділу освіти Підволочиської райдержадміністрації Мотика С.С., яка ознайомила присутніх із основними моделями та технологіями державно-громадського управління освітою, голова районної ради Копчак П.С., завідувач кафедри методики навчальних предметів та освітнього менеджменту Тернопільського ОКІППО, доктор педагогічних наук Боднар О.С. Оксана Степанівна провела із директорами тренінг з визначення проблем впровадження державно-громадського управління на основі SWOT-аналізу.
    Переглядів : 251 | Коментарів: 0
    12 листопада 2014 року на базі Староскалатської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання школи новопризначеного керівника. Завідувач районним методичним кабінетом Сакевич Г.Р. ознайомила присутніх із контрольно-аналітичною діяльністю керівника ЗНЗ. Було відвідано урок хімії в 7 класі (вчитель Минда О.О.), керівник школи Скібньовський А.Т. поділився досвідом роботи з написанням наказів як однією із форм управлінського рішення та аналітичної роботи директора.
    Переглядів : 251 | Коментарів: 0
    30 жовтня 2014 року на базі Полупанівського дошкільного навчального закладу відбувся семінар завідувачів ДНЗ на тему «Створення музейного освітнього простору в дошкільному навчальному закладі». Мета семінару – акцентувати увагу педагогів щодо створення музейного середовища в дитячих садках як джерела формування національної свідомості, креативності, духовного розвитку дошкільників. Досвід роботи з створення міні-музею ляльки в ДНЗ презентувала завідувачка закладу Петрик Л.З. Учасники семінару обговорили питання чому музейна педагогіка запитана саме зараз, як правильно створити освітній музейний простір у дитячих садках і чим його наповнити. Учасники семінару переглянули заняття з дітьми, яке провела вихователь Колісник І. І. Дошкільнята не тільки розглянули музейні експонати - старовинні і сучасні ляльки, ляльки - сувеніри і ляльки-мотанки, а й самі виконували роль екскурсовода, розповідаючи про ляльки, які вони виготовили разом з батьками, власноруч виготовили свої ляльки-мотанки.
    Переглядів : 342 | Коментарів: 0
    14 жовтня відбулась районна Спартакіада допризовної молоді приурочена українському козацтву
    Переглядів : 280 | Коментарів: 0
    На стадіоні "Колос" селища Підволочиськ відбулись районні змагання з легкої атлетики серед учнів молодшої вікової групи.
    Переглядів : 276 | Коментарів: 0
    22 жовтня 2014 року на базі ТОКІППО відбувся обласний семінар-практикум для методистів РМК, відповідальних за роботу вихователів груп продовженого дня, з проблеми «Спільна діяльність вчителя і вихователя груп продовженого дня як одна з умов ефективності навчально-виховного процесу». Г.П. Мороз, методист ОКІППО, привітала учасників семінару і побажала всім плідної роботи. Галина Петрівна ознайомила з формами взаємодії вчителя і вихователя ГПД. Г.Р. Сакевич, завідувач Підволочиського РМК, зацікавила присутніх цікавою розповіддю про Підволочиський район, розповіла про здобутки та перспективи освітян району. В.Є. Кавецький, викладач ОКІППО, кандидат педагогічних наук, виступив з проблемою «Психологічні особливості взаємодії вихователів груп продовженого дня та вчителів початкових класів». Свою увагу він акцентував на співпраці та взаєморозумінні вчителя та вихователя ГПД. Своїм досвідом роботи та педагогічною майстерністю поділились вихователі ГПД: Пунда Л. В. – вихователь Скалатської ... Читати далі »
    Переглядів : 316 | Коментарів: 0
    24 жовтня на базі Магдалівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені родини Голоядів відбувся семінар вчителів початкових класів на тему “Формування художньо-естетичної компетентності молодших школярів засобами мистецтва». У роботі семінару взяли участь завідувач РМК Г.Р. Сакевич, вчителі образотворчого та музичного мистецтва Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ст. Дацко Г.А., Гельовська О.В., Паюк О.О., вчитель музичного мистецтва Кам’янківської ЗОШ І-ІІІ ст. Міхневич А.Л., вчитель початкових класів Хмелиськівської ЗОШ І-ІІІ ст. Кузняк Л.Ф., завідувач ПМПК Вовна А.М. З учасниками семінару проведено тренінг “Творчість як засіб реалізації потенційних можливостей особистості».
    Переглядів : 259 | Коментарів: 0
    Абітурієнтів 2015 року чекають новації у системі ЗНО. Зокрема, скасують мінімальний 124-бальний бар’єр та запровадять поріг «склав ЗНО» та «не склав ЗНО». Окрім того, сертифікати минулих років дійсними не вважатимуть, відтак випускники складатимуть іспити повторно. У 2015 році Український центр оцінювання якості освіти також впроваджує тести дворівневої складності з двох предметів: української мови і літератури, математики («базовий рівень», «поглиблений рівень»). Для усіх випускників загальноосвітніх шкіл державну підсумкову атестацію з української мови відтепер поєднають із тестом ЗНО з української мови і літератури. Для цього у базовій частині тесту виділять завдання, що стосуватимуться української мови. ДПА буде складатися тільки з української мови. Не складатимуть абітурієнти у 2015 році іспити з всесвітньої історії та світової літератури. Ці навчальні предмети виключені із переліку дисциплін для тестування. На сайті Українського центру оцінювання якості освіти http://testportal.g ... Читати далі »
    Переглядів : 287 | Коментарів: 0
    В рамках районного учнівського проекту «Україна – країна єдина» з вересня по листопад в школах району організовуються і проводиться флеш-моб.
    Переглядів : 221 | Коментарів: 0
    15 жовтня 2014 року на базі Новосілківської ЗОШ І-ІІ ст. відбувся районний семінар учителів фізики з проблеми: «Формування фізичних компетентносте учнів при розв’язуванні задач». На семінарі методист рай метод кабінету Гладич М.М. ознайомила учителів району із значенням розв’язування задач для конкретизації знань учнів, розвитку їх вмінь та навичок. На семінарі розглядалось питання підготовки учнів 7-11 класів до ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з фізики та астрономії. Учитель фізики Новосілківської ЗОШ І-ІІ ст. продемонструвала підсумковий урок у 8 класі з теми: «Механічний рух».
    Переглядів : 273 | Коментарів: 0
    « 1 2 ... 10 11 12 13 14 »
  •  
  • Облако тэгов