Головна Контакти Пошук
  • «  Травень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Різне

    Як Ви оцінюєте рівень освіти, яку забезпечує сучасна українська освітня система?
    Всього відповідей: 44
  • Головна » Архів матеріалів
    Минають дні Великого посту... Дні молитви, роздумів, покаяння. Це ті святі дні, коли кожна людина може виблагати у Господа прощення своїх гріхів. Чи не одним із найкращих способів духовної віднови є Хресна дорога, спільна молитва. Хресна дорога належить до тих доріг, які найсильніше зворушують людські серця. Це ті святі дні, коли церковні богослужіння спонукають нас до глибоких роздумів над терпіннями Ісуса Христа.
    Саме з цією метою 22 березня 2015 року на Святій горі с. Полупанівка відбулась освітянська Хресна дорога. Не дивлячись на холодну з пронизливим вітром погоду, пройти символічну путь на Голгофу разом з Ісусом прийшло багато освітян та жителів району.
    Організатором цього заходу був настоятель Свято-Михайлівського храму с. Кам’янки отець Андрій. Розпочався хресний хід у храмі Святої Трійці с. Полупанівка із вступного слова настоятеля храму отця Михайла на спасіння та славу Божу. Хресна хода від храму простує на Святу гору.
    Одна стація змінює іншу, молитви та духовн ... Читати далі »
    Переглядів : 374 | Коментарів: 0
    21 березня у Підволочиській гімназії імені Івана Франка відбулось пробне тестування з української мови та літератури. Для роботи у пункті пробного тестування були залучені 18 педагогічних працівників та 1 медпрацівник. Для участі у тестуванні зареєструвались 92 учня (45-базовий рівень, 47-поглиблений). Однак, 6 учнів не з'явились у пункт тестування. Матеріали пробного ЗНО вони зможуть отримати у відповідального за ПЗНО Врублевської Г.М.
    Переглядів : 244 | Коментарів: 0
    З метою удосконалення педагогічної компетентності педагогів у сфері інформаційно-комунікаційних технологій, підвищення інформаційної культури та рівня мотивації до оволодіння ІКТ 19 березня 2015 року на базі Підволочиського ДНЗ проведено засідання методичного об’єднання завідувачів дошкільних навчальних закладів на тему «Використання ІКТ в освітній діяльності дошкільного закладу». В ході засідання було обговорено питання щодо використання ІКТ в управлінській діяльності керівника, в методичній роботі, у навчально-виховній роботі з дітьми. Завідувачі ділилися досвідом створення особистих розробок за допомогою стандартного програмового забезпечення, використання готових мультимедійних програм.
    Переглядів : 295 | Коментарів: 0
    18 березня 2015 року на базі Підволочиської гімназії імені Івана Франка відбувся семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗНЗ району на тему «Використання електронних таблиць для автоматизації моніторингових досліджень в системі роботи заступника НВР». В роботі семінару взяли участь начальник відділу освіти Підволочиської РДА Мотика С.С., завідувач РМК Сакевич Г.Р. Р.М. Гуменюк ЗНВР Іванівської ЗОШ І-ІІІ ст. ділилась досвідом з проблеми «Моніторингові дослідження – один з аспектів в роботі заступника НВР». Павлів А.М., методист РМК продемонстрував учасникам семінару як практично вводити дані в електронні таблиці, будувати діаграми, які відображають результати моніторингових досліджень.
    Переглядів : 258 | Коментарів: 0
    22 березня 2015 року о 14.00 год. відбудеться проща освітянської спільноти району на Святій горі с. Полупанівка. Запрошуємо до участі всіх педагогів району.
    Переглядів : 316 | Коментарів: 0
    Під таким гаслом в усіх загальноосвітніх навчальних закладах району 10 березня 2015 року о 14.00 годині відбулася учнівська акція присвячена 200-річчю від дня народження Михайла Вербицького, 150-ій річниці першого публічного виконання національного гімну та 201 річниці від дня народження великого сина України Т.Г. Шевченка. Майже усі школи проводили захід біля пам’ятника Т.Г. Шевченку. Схвильовані, натхненні, одухотворені обличчя… Молодь сповнена емоцій – тривають шевченківської дні, на пам’ять спливають віршовані рядки, знайомі з дитинства, – вони знову являють світу свою потужну пророчу силу. Борітеся – поборете! Вам бог помагає! За вас правда, за вас слава І воля святая! Із вступним словом акцію відкривали директори шкіл – лаконічно, ємко, заклично. Їх слова знаходять відгук в серці кожного, адже кожен усвідомлює, що Україна в небезпеці, і безсмертні слова Великого Кобзаря «Борітеся – поборете!» набувають зараз особливого змісту. Зараз від нашої єдності, згуртованості, відданості за ... Читати далі »
    Переглядів : 299 | Коментарів: 0
    03.03.2015 року відбулася нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи. Методист РМК Білан Н.Я. звернула увагу присутніх на питання додержання порядку проведення атестації педагогічних працівників та вимоги до оформлення атестаційних документів, які подаються комісії ІІ рівня. Завідувач РМК Г.Р. Сакевич накреслила завдання адміністрації навчальних закладів щодо забезпеченні об’єктивності та системності оцінювання професійної діяльності педагогічних працівників. Начальник відділу освіти Підволочиської райдержадміністраціі Мотика С.С. наголосила на важливості дотримання Типового положення про атестацію педагогічних працівників при атестації педкадрів. В ході наради були висвітлені питання організації національно-патріотичного виховання в ЗОШ району, створення патріотичних клубів (методист РМК Гладич М.М.), особливостей проведення державної підсумкової атестації в 2014-2015 н.р.
    Переглядів : 284 | Коментарів: 0
    02 березня відбулось засідання науково-методичної ради методичного кабінету. Були розглянуті такі питання: результативність участі учнів в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад, здоров'язберігаючі технології на уроках фізичної культури, схвалення досвіду роботи педагогічних працівників району.
    Переглядів : 306 | Коментарів: 0
    19 лютого 2015 року районна творча група вчителів української мови та літератури провела чергове засідання, яке відбулося на базі Іванівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
    Колектив на чолі з директором закладу Хлистун Л.І. гостинно зустрів запрошених запашним короваєм. Шапочка Марія Володимирівна, вчитель-методист, представила педагогам, громадськості змістовну презентацію під назвою «Іванівські намистинки». Цікавими та глибокозмістовними були учнівські поезії; зачаровували дитячий та батьківський спів; захоплювала акторська майстерність юних аматорів. Не залишилися поза увагою ті страшні події минулого – Майдану. Дух патріотизму не покидав присутніх ні на хвилину.
    Далі у світ прекрасного повели нас місцевий вельмишановний священнослужитель Іван та пані Леся, мама Ірини Муляр. Присутні побачили виставку картин, намальованих талановитою дівчинкою, яка сім тяжких років боролася зі страшною невиліковною недугою – раком, в результаті чого втратила ліву руку аж до плеча. Та це не зупинило І ... Читати далі »
    Переглядів : 272 | Коментарів: 0
    26 лютого 2015 року на базі Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання динамічної групи вчителів фізики з питань підготовки в електронному варіанті конспектів уроків для 7 класу. Методистом РМК Гладич М.М. було доручено кожному із членів даної групи підготувати приклади наочностей та гіперпосилань, які зможуть використовувати вчителі фізики при проведенні занять у 7 класі в 2015-2016 н. р.
    5 березня 2015 року Ярмолик О.О., вчитель фізики Городницької ЗОШ І-ІІ ст., буде представляти дані конспекти на засіданні обласної творчої групи вчителів фізики.
    Переглядів : 230 | Коментарів: 0
    « 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 13 14 »
  •  
  • Облако тэгов