Головна Контакти Пошук
  • «  Квітень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930

    Різне

    Як Ви оцінюєте рівень освіти, яку забезпечує сучасна українська освітня система?
    Всього відповідей: 44
  • Головна » Архів матеріалів

    02 лютого в районному методичному кабінеті відбулась інструктивно-методична нарада з відповідальними за формування комплектів реєстраційних документів випускників ЗНЗ 2016 року, на якій методист РМК Павлів А.М. висвітлив питання про особливості проведення реєстрації учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року та вимоги до формування комплектів реєстраційних документів випускників ЗНЗ. Учасники наради мали можливість практично попрацювати з програмою реєстрації учасників ЗНО-2016. 

    Переглядів : 302 | Коментарів: 0

      26 січня 2016 року у приміщенні Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів району, на якій розглядались питання про зміни в структурі 2015-2016 навчального року та заходи щодо наповнення місцевих бюджетів, економного та раціонального використання бюджетних коштів, дотримання суворої бюджетної дисципліни. З даними питаннями виступила начальник відділу освіти Підволочиської РДА Мотика С.С.

      Завідувач райметодкабінету Сакевич Г.Р. зачитала присутнім методичні рекомендації щодо закінчення учнями 11-их класів 2015-2016 навчального року.

      Про особливості проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2016 році доповів методист райметодкабінету Павлів А.М.

      Окрім вищевказаних, розглядались питання щодо внесення змін у назви навчальних закладів та забезпечення учнів 4-их т ... Читати далі »

    Переглядів : 315 | Коментарів: 0
    1. У 2016 році для вступу до вищого навчального закладу (ВНЗ) абітурієнти подають сертифікати ЗНО лише 2016 року.
    2. Кожен зареєстрований учасник зовнішнього незалежного оцінювання матиме право скласти тести не більш як iз чотирьох навчальних предметів:

    5 травня – українська мова і література

    11 травня – математика

    13 травня – історія України

    3 червня – російська мова

    6 червня – іспанська мова

    7 червня – англійська мова

    8 червня  – німецька мова

    9 червня – французька мова

    10 червня – біологія

    13 червня – фізика

    15 червня – географія

    17 червня – хімія

    1. Результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури (українська мова), а також із математики або історії України (період ХХ - початок ХХІ століття) будуть зараховані як результати державної підсумко ... Читати далі »
    Переглядів : 278 | Коментарів: 0

    12 січня 2016 року відбувся обласний етап конкурсу «Учитель року» у номінації «Захист Вітчизни». Від викладачів предмету «Захист Вітчизни» в його роботі взяв участь переможець районного етапу, вчитель вищої категорії Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ступенів Луків Василь Євгенович, який працює над проблемою «Реалізація науково-пізнавальної діяльності при формуванні практичних умінь і навичок через проведення заходів Концепції «Національно-патріотичного виховання» при викладанні предмета «Захист Вітчизни». За підсумками обласного етапу Василь Євгенович посів шосте місце. 

    Переглядів : 238 | Коментарів: 0

    Відповідно до плану підвищення кваліфікації керівних і педагогічних кадрів освіти на 2016 рік, враховуючи замовлення навчальних закладів району надаємо план-графік 2016 заїзду слухачів на курси в Тернопільський ОКІППО в 2016 році 

    Переглядів : 299 | Коментарів: 0

    11 січня 2016 року відбувся обласний форум істориків «Пошуки. Знахідки. Творчість.» Від наших освітян в його роботі взяла участь переможець районного етапу, вчитель вищої категорії Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ступенів Довгань Наталія Олексіївна – голова районного методичного об’єднання вчителів історії. Наталія Олексіївна працює над проблемою «Використання інноваційних технологій на уроках історії та у позаурочний час з метою активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді.» Учасникам обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» було запропоновано виступ-демонстрацію роботи педагога на уроці та у позакласному заході.

    Переглядів : 294 | Коментарів: 0
    Щороку Підволочиським районним методичним кабінетом організовується районний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року». У цьому році він проходив в номінаціях «Англійська мова», «Математика», «Історія», «Захист Вітчизни». Хочу, найперше, відзначити роботу методистів – Ю.М. Мокрія, І.М. Липки, Н.Я. Білан, Г.Г. Петрунів-Данилишин, які підготували та провели цей конкурс на високому фаховому рівні. Усі конкурсанти виявилися справжніми знавцями своєї справи, але конкурс на те і є конкурсом, аби виявити справжніх лідерів на освітянській ниві, кращих з кращих. Серед 17 учасників були по двоє учасників з Підволочиської гімназії імені І.Франка, Підволочиської, Колодіївської ЗОШ І-ІІІ ст., Магдалівської ЗОШ І-ІІІ ст. імені родини Голоядів, по одному апліканту з Качанівської, Оріховецької, Остап’ївської ЗОШ І-ІІІ ст., Городницької, Галущинської, Кривенської ЗОШ І-ІІ ст., НВК «Лисичинський ЗНЗ І-ІІ ст.-ДНЗ», НВК «Мовчанівський ЗНЗ І-ІІ ст.-ДНЗ». Найкращими стали: у номінації «Англійська мова» - ... Читати далі »
    Переглядів : 282 | Коментарів: 0
    У четвер 17 грудня відбувся вебінар практичних психологів і соціальних педагогів на тему: «Теоретичні основи виникнення агресивної поведінки у дітей та молоді. Технології психологічної та соціальної роботи з дезадаптивними дітьми». У форматі онлайн-конференції обговорювались питання соціальних детермінантів, що впливають на виникнення агресивної поведінки, технологій корекційної роботи з учнями, схильними до насильства, причини виникнення суїцидальної поведінки у підлітків, методи та форми роботи з дітьми, що зазнали насильства. Завершенням роботи веб-семінару було обговорення та вироблення методичних рекомендацій.
    Переглядів : 231 | Коментарів: 0
    10 грудня 2015 року на базі Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний етап конкурсу "Вчитель року" в номінації "Захист Вітчизни". Рішенням журі переможцем конкурсу визнано вчителя Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ступенів Луківа Василя Євгеновича.
    Переглядів : 273 | Коментарів: 0
    « 1 2 3 4 5 ... 13 14 »
  •  
  • Облако тэгов