Головна Контакти Пошук
  • «  Травень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Різне

    Як Ви оцінюєте рівень освіти, яку забезпечує сучасна українська освітня система?
    Всього відповідей: 44
  • Головна » Архів матеріалів
    15 жовтня 2015 року відбувся семінар завідувачів дошкільних навчальних закладів на тему «Моніторинг як сучасний засіб управління якістю освіти в дошкільних навчальних закладах». Завдання семінару – вивчення, узагальнення і впровадження ефективних форм та видів моніторингу якості дошкільної освіти. Семінар проходив на базі Токівського ДНЗ, де гостей святково зустріли вихованці закладу, продемонструвавши свої таланти у співах, танцях, інсценівках. Враховуючи те, що моніторинг – це сучасний засіб управління якістю освіти в сучасному дошкільному закладі, завідувачі ДНЗ ділилися досвідом роботи. Завідувач Токівського ДНЗ Сольник О.В. у своїй презентації зупинилась на теоретичних питаннях проведення моніторингових досліджень як експертної системи оцінки діяльності педагогічних працівників, визначила види моніторингів якості дошкільної освіти відповідно до структурних компонентів (проект моделі та технології проведення моніторингу якості освіти за рівнем розвитку дошкільнят). Більш детальніше ... Читати далі »
    Переглядів : 260 | Коментарів: 0

    Тринадцятого жовтня, в переддень відзначення в Україні свята Покрови Пресвятої Богородиці й Дня захисника України, в Підволочиську на стіні школи І-ІІІ ступенів відбулося відкриття меморіальної Дошки пам’яті на честь колишнього учня школи капітана Збройних Сил України Олександра Анатолійовича Черніченка, який героїчно загинув у зоні антитерористичної операції на сході країни, захищаючи її територіальну цілісність і державний суверенітет.

    Перед входом у школу зібрались учні, їх батьки, представники районної і місцевої влади, священики, демобілізовані бойові побратими Олександра, громадськість.

    Особлива увага рідним героя — дружині Оксані, синові Максиму, матері Валентині Василівні, братам Костянтину Володимировичу, Геннадію Володимировичу, сестрі Марії, рідній тітці Оксані Василівні.

    Серед представників влади голова районної державної адміністрації Борис Володимиович Онищук, заступник голови районної ради Микола Михайлович Скуйбіда, військовий комі ... Читати далі »

    Переглядів : 294 | Коментарів: 0
    13 жовтня 2015 р. о 13.00. год. в Підволочиській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбудеться відкриття Дошки-Пам'яті воїну, який загинув при виконанні військового обов'язку по захисту територіальної цілістності та суверенітету України
    Переглядів : 222 | Коментарів: 0
    07 жовтня у Підволочиській гімназії імені Івана Франка відбулось засідання школи молодого вчителя для вчителів початкових класів навчальних закладів району. Засідання проводила завідувач РМК Сакевич Галина Ростиславівна, керівник школи молодого вчителя Камінська О.Д. (викладач Підволочиської гімназії імені Івана Франка), які ознайомили молодих вчителів з нормативними документами та вимогами щодо проведення занять в початковій школі.
    Переглядів : 282 | Коментарів: 0
    Українські освітяни – еліта нашої держави. Саме вони творять освіту майбутнього, досягають вершин педагогічної майстерності, вчать нашу юнь пізнавати нове і пам’ятати про те, якого ми роду. 3 жовтня 2015 року у Підволочиській гімназії ім. І.Франка відбулись урочистості для вчителів Підволочищини, присвячені Дню працівників освіти «Низький уклін Вам, освітяни».
    Освітян району вітали представники районної влади – перший заступник голови районної державної адміністрації Монартович І.І., заступник голови районної ради Скуйбіда М.М., начальник відділу освіти районної державної адміністрації Мотика С.С., завідувач районним методичним кабінетом Сакевич Г.Р., Підволочиський селищний голова Дацко В.Г., голова районної організації профспілки працівників освіти Трач Г.І. У виступах звучали слова подяки вчителям за сумлінну та плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу освіти і виховання підростаючого покоління,та щирі побажання – подальших успіхів на професійній ... Читати далі »
    Переглядів : 290 | Коментарів: 0
    Уже не перший рік у нашій країні активно відзначають День Дошкілля – свято працівників дошкільної освіти. Це професійне свято великої кількості людей, тих, хто опікується малюками в дитячих садках. Тому 25 вересня 2015 року в нашому районі проведено свято «День дошкілля». Усе склалося сприятливо для відзначення цієї радісної події. Святкове дійство проходило у стінах Підволочиського дошкільного навчального закладу. У святкуванні Дня дошкілля взяли участь педагоги дошкільних закладів та навчально-виховних комплексів району. Серед запрошених - Монартович І.І., заступник голови районної державної адміністрації, Скуйбіда М. М., заступник голови Підволочиської районної ради, Мотика С.С., начальник відділу освіти. Завітали на свято Скалатський міський голова Станьковська Н.М. та Підволочиський селищний голова Дацко В.Г. Кращих педагогів – дошкільників відзначено грамотами районної державної адміністрації, районної ради, відділу освіти та грошовими подарунками від районної організації профспі ... Читати далі »
    Переглядів : 231 | Коментарів: 0
    Як і сотні років тому, нині, на початку третього тисячоліття, ми плекаємо в учнів високі почуття, прагнемо до справжніх духовних та патріотичних цінностей. Серед них – любов до Батьківщини, осмислення себе як частини величної цілісності – свого народу. Формування громадянина-патріота України, підготовленого до життя, з високою національною свідомістю набуває сьогодні особливого значення. Патріотизм у сучасному розумінні – це відчуття того, що в моєму класі, школі, селі, місті, країні все мене стосується, все залежить від мене. Діти мають безпосередній зв'язок із тим, що відбувається в країні: їхні батьки мобілізовані й застосовують зброю. І ми, вчителі, прагнемо донести до їх свідомості, що держава і громадянське суспільство роблять усе можливе для відновлення миру та цілісності держави, відбиття зовнішньої агресії проти України, що лише в національній єдності та національній гідності наша сила й незламність. З метою реалізації Концепції національно патріотичного виховання дітей та уч ... Читати далі »
    Переглядів : 311 | Коментарів: 0
    17 вересня на базі Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося обласне засідання авторської творчої майстерні курсів підвищення кваліфікації вчителів початкових класів. Досвідом роботи з проблеми “Використання інтерактивних технологій на уроках в початкових класах як засіб розвитку творчої особистості учнів» ділилась вчитель початкових класів Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ст. Калита Н.В. У засіданні брали участь Коненко Л.Б. (методист ТОКІППО), Мотика С.С. (начальник відділу освіти), Сакевич Г.Р. (завідувач РМК).
    Переглядів : 203 | Коментарів: 0
    16 вересня 2015 року відбулася нарада кухарів дошкільних навчальних закладів Підволочиського району. На нараді обговорювалися наступні питання: - Про стан організації харчування вихованців ДНЗ району, його нормативно-правове забезпечення (Дячук Т.Є., методист РМК), - Гігієнічні вимоги до організації харчування ( Гордій Т. В., старша медична сестра Підволочиського ДНЗ), - Основні вимоги до технології приготування страв (Ставкова Н Л., технолог відділу освіти). Учасники семінару оглянули умови життя та виховання дітей, обладнання харчоблоку у дошкільному закладі, спостерігали за організацією харчування дітей в групі.
    Переглядів : 279 | Коментарів: 0
    Пам’ять воїна-патріота, що загинув у зоні АТО, захищаючи територіальну цілісність України – Віктора Пунди минулої неділі увіковічнили односельчани героя.
    Нагадаємо, Віктор проживав у селі Іванівка. Свого часу, був активним учасником Майдану, а також чуйною і доброю людиною.
    Початок жовтня 2014 року став для Віктора останнім, бо 6 жовтня під Дебальцевому його накрило вогнем реактивної артилерії. Наш земляк загинув…
    Минулої неділі на подвір’ї Іванівської школи відкрили меморіальну дошку. На церемонію зібралися рідні загиблого, учні і вчителі зі школи, яку він закінчив, вірні друзі та просто небайдужі люди. Право відкрити меморіальну дошку надали матері загиблого Галині Дмитрівні та сестрі Мирославі.
    Віктор був звичайною людиною - хліборобом, любив життя, багато планував та мріяв. Та коли 1 серпня його призвали в армію – без вагань пішов на війну і віддав своє життя за мирне життя кожного з нас.
    Захід розпочався традиційно для нашого неспокійного часу – зі звучанн ... Читати далі »
    Переглядів : 312 | Коментарів: 0
    « 1 2 3 4 5 6 7 ... 13 14 »
  •  
  • Облако тэгов